L’ECOTOPIA, ENCARA

No Comments ARTICLES,POST-IT (nota adhesiva)
.
🌻L’altre dia vaig publicar al blog i a altres xarxes socials l’article “Menorca, l’ecotopia del segle XXI”. El títol contenia l’afegit “Encara”, i en el seu contingut me referia a altres articles anteriors en els quals ja es reclamava exactament el que avui “encara” ens veim obligats a repetir: que Menorca aposti i actiï com la Reserva de Biosfera que es va comprometre a ser.
.
🌻L’horitzó menorquí, l’utopia que ha de guiar Menorca -i evidentment els menorquinisme- ha d’estar basat en la sostenibilitat ecològica.
.
🌻🌻Bé idò, un d’aquests articles, més recent (han passat 22 anys), es va publicar al diari Menorca i al setmanari El Iris l’abril de 1999. Aquest és el sentit de l'”Encara” que alguns m’heu demanat. 👉Doc1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories