2 thoughts on “Vaga de blocs: volem televisió en català a les Illes”

  1. Talaiòtic ha dit:

    Gràcies també a tu, Nel, pel teu suport a la vaga. D’aquest tema ja n’hem parlat des de fa temps i al final hem arribat a l’apagada analògica en les condicions que temíem: amb el canal internacional de TVC, i sense el 33, canal 9 ni Punt2. Ja convé que aquest desastre es solucioni prest i tinguem un panorama audiovisual en català digne…

  2. Nel Martí ha dit:

    Només et puc dir, o només et ser dir, que tens tota la raó. La situació que vivim és lamentable, i injustificable. I ho dic amb pena, però és així.

Comments are closed.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories