Les INSTAvides

No Comments POST-IT (nota adhesiva)

 

 

Quin oi aquesta gent que cada dia ens ha de contar la seva perfecta vida a través d’Instagram i Facebook,…. “desconfiau” ens hagués dit Wayne Dyer, autor de “Les teves zones errònies”, perquè en alguns casos és una mostra de les pròpies debilitats o de sospitoses campanyes d’autoafirmació d’intencionalitats incertes (o molt certes).

Per a la resta de mortals, la vida és una altra cosa, més complexa, més autèntica, més privada, més sincera, menys virtual. En definitiva: real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories