I gira

No Comments POST-IT (nota adhesiva)

 

 

 

 

Aquesta imatge pertany al treball de Francesc de Borja Moll, «Nomenclatura de les sínies del País Valencià i les Illes Balears», publicat l’any 1937 al Butlletí de Dialectologia Catalana de la Revista Catalana de Lingüística, dirigida per Pompeu Fabra i Joan Coromines. A la revista, entre altres dibuixos, hi surt la sínia de L’Havana a Ciutadella.

La publicació no esmenta l’autor del dibuix, la qual cosa fa pensar que és el mateix Francesc de Borja Moll, autor del treball. Tanmateix es sabut que Moll tenia una gran habilitat per al dibuix, cosa que es pot veure en moltes de les il·lustracions del Diccionari.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories