L’impacte de Joan Fuster i «Nosaltres, els valencians» en Andreu Murillo i Tudurí

No Comments Andreu Murillo i Tudurí,ARTICLES,Joan Fuster,TREBALLS I PUBLICACIONS
— JOAN FUSTER I ANDREU MURILLO —
En aquest enllaç hi trobareu els articles publicats a la secció «Els vincles», impulsada en el marc de l’Any Fuster a les Illes Balears, on diferents autors analitzen la relació que va existir entre Fuster i un determinat escriptor de les Illes. En el meu cas analitzo la relació i la influencia de Joan Fuster i la seva obra «Nosaltres, els valencians» en el pensament i els treballs de l’historiador menorquí Andreu Murillo i Tudurí, autor de l’obra inèdita «Els menorquins».
.
@AnyJoanFusterIB Espai Joan Fuster @goib Consell Insular de Menorca #AndreuMurilloTudurí
.
[Fotografia de Joan Fuster obra d’Antoni Vidal]

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories