FOTOFILOSOFIA: «fulles mortes. En vidran de noves, amb verdes esperances»

No Comments POST-IT (nota adhesiva)

 

fulles mortes.
En vidran de noves, amb verdes esperances

 

Com cada any els arbres caducifolis deixen enrere els seus colors verds i es tenyeixen de colors vermellosos, ataronjats i grocs. Poc a poc perden totes les seves fulles i es preparen per al seu merescut repòs. Tanmateix aquestes fulles que ara cauen saben que ja han deixat de ser útils, i han complert la seva funció. Però en vindran de noves, que amb la llarga claror, renovaran les ganes de viure.

…. dels arbres. I dels ocells, i dels cucs, i de les papallones, i dels cargols,….. i dels infants i els seus avis que s’hi refugiaran quan faci massa calor, o massa pluja. No se sap mai!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories