Menorca i Bohigas

No Comments POST-IT (nota adhesiva)

 

 

Ahir va morir l’arquitecte, urbanista, intel·lectual i agitador cultural i polític Oriol Bohigas (Barcelona, 1925). Com recordava molt bé Joan López Casasnovas l’any 2015 en un article al diari Menorca, Bohigas és també l’autor d’un interessantíssim article, «Menorca sense urbanisme», publicat a l’especial Serra d’Or del novembre de 1964, en el qual defensava la necessitat que Menorca apostés per la planificació global de l’illa, i amb sentit d’allò públic, per a conservar la seva bellesa i la seva identitat.

 

Avui és un bon dia per a recordar-ho 👇

 

«Menorca sense urbanisme»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories