EL SOMNI MENORQUÍ (NISTA)

No Comments El somni menorquí (nista)

 

 

 

Així comença el pòrtic del llibre:

 

«A vosaltres avui us dic, amics meus, que malgrat les dificultats d’avui i demà, jo encara tinc un somni». Aquesta és la frase més identificativa del discurs de Martin Luther King durant la Marxa pels Drets Civils a Washington, el 28 d’agost del 1963. Salvant totes les distàncies, la frase de Luther King serveix també per identificar el més essencial del moviment sociopolític menorquí de lluita pels drets civils i polítics anomenat menorquinisme polític: el somni. Un somni que no és d’ara, sinó que ve de lluny, i que cal conèixer i reinventar per fer que algun dia el somni menorquinista esdevengui també el somni menorquí, és a dir d’una majoria amplia de la població que estima i viu a Menorca. Aquest és l’objectiu del llibre que teniu a les mans: recopilar i revisar les fonts del menorquinisme polític d’ahir per tal de repensar i dissenyar els reptes del menorquinisme polític del futur.

 

Índex del llibre

 

Lleonard Muntaner Editors 👇

 

El somni menorquí(nista). Antecedents i aspiracions del menorquinisme polític

 

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories