Transitar la vida, sol sol

No Comments POST-IT (nota adhesiva)

.

🌻 Sol sol és el títol del curtmetratge dirigit per Àlex Arroyo, amb el treball escènic d’Oriol Enrich i Ferran Simón i un extens equip d’actors i realitzadors. D’ells s’ha dit que són joves, i clar que sí! Però el que realment és important és que han dissenyat un projecte narratiu i estètic atrevit i valent, sincer i honest. I ho han fet tractant la pròpia vida, plena d’incerteses i de sorpreses, amb sensibilitat i tendresa. Açò també s’ha de dir!
.
🎥 Sol sol és un curtmetratge experimental de 12 minuts nucleat i teixit a partir de la relació amorosa i amistosa d’estiu, a una illa –Menorca-, entre dos al•lots adolescents. L’adolescència és un trànsit, però tanmateix l’existència és transitar, i estimar. Transitar pels estats d’ànim –i estats de l’ànima-, i les vivències que et lliguen a la vida.
.
🎥 En els trànsits alguna cosa sempre es romp, i commou. Arriba l’hora d’aïllar-se i de recollir-se, per a despullar-se i retrobar-se. Però arribarà l’amor que et desaïllarà. Llavors et desvestiràs per a trobar l’altre sol. Tan mateix sempre estem sols, tots sols. Sols aïllats, i sols desaïllats.
.
🌻 Transitem pels convencionalismes dels altres que et prejutgen, et limiten i t’ofeguen la capacitat d’estimar, lliurament. També, aquests prejudicis, han estat teus abans. Sols ens refem, de nous convenciments. I seguim nadant fins que se’n vagi el sol, sol.
.
☀️☀️Sol sol, una peça d’art per a mirar, i admirar sol, i sol. Transitant.
.
Trailer oficial de sol sol:
.
@aaleexarroyo

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories