LGTBInatge. Dia internacional contra la LGTBIfòbia.

No Comments Activitat política,POST-IT (nota adhesiva)

𝗟𝗚𝗧𝗕𝗜𝗻𝗮𝘁𝗴𝗲𝗗𝗶𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗹𝗮 𝗟𝗚𝗧𝗕𝗜𝗳ò𝗯𝗶𝗮 🌈 🌻Diumenge que ve, dia 17 de maig, es celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia per a denunciar totes les violències contra la diversitat afectivosexual. Aquests dies previs són un bon moment per a informar, reflexionar, reivindicar,… i cridar. Precisament el curtmetratge #ElMundoEntero (2016), de l’escriptor i director de cinema Julián Quintanilla, és un bell crit contra la LGTBIfòbia.🌻Certament, #ElMundoEntero és una petita i bella joia que val la pena recuperar aquests dies per a convertir-la en un homenatge, o millor dit en un 𝙇𝙂𝙏𝘽𝙄𝙣𝙖𝙩𝙜𝙚 a favor de totes aquelles Charys –protagonista del curt- que es rebel·len contra les heteronormativitats masclistes i patriarcals, plenes de prejudicis, valoracions i conductes que marginen i violenten les persones LGTBI. El crit de na Chary és un crit llibertador, a favor de la llibertat afectivo-sexual, d’identitat, expressió i orientació sexual. Visca la #LaChary.🌻¡Visca todes les Charys del món sencer i que… "𝘌𝘯 𝘦𝘴𝘵𝘢 𝘱𝘶𝘵𝘢 𝘷𝘪𝘥𝘢 𝘺 𝘱𝘢' 𝘥𝘰𝘴 𝘥í𝘢𝘴 𝘲𝘶𝘦 𝘷𝘢𝘮𝘰𝘴 𝘢 𝘷𝘪𝘷𝘪𝘳, 𝘲𝘶𝘦 𝘤𝘢𝘥𝘢 𝘶𝘯𝘰 𝘴𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘢 𝘭𝘰 𝘲𝘶𝘦 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘳𝘢 𝘮𝘪𝘦𝘯𝘵𝘳𝘢𝘴 𝘯𝘰 𝘮𝘰𝘭𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘢 𝘯𝘢𝘥𝘪𝘦".👉Podeu veure el curtmetratge sencer > ver.elmundoentero.com i http://www.elhijolachary.com/ @quintanillaconq#Stophomofobia #visibilidadlgbt #lgtbifobia #LGTBI+ #Trans #OrgullLGTBI2020 #Menorca@menorcalgtbi @llavedelarmario @benamics @FLGFamiliesLGTB @fagc_catalunya @ChrysallisAEFMT #Diverxia @sesfoneres

Publicada por Nel Martí en Domingo, 10 de mayo de 2020

 

Diumenge que ve, dia 17 de maig, es celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia per a denunciar totes les violències contra la diversitat afectivosexual. Aquests dies previs són un bon moment per a informar, reflexionar, reivindicar,… i cridar. Precisament el curtmetratge #ElMundoEntero (2016), de l’escriptor i director de cinema Julián Quintanilla, és un bell crit contra la LGTBIfòbia.

 

Certament, #ElMundoEntero és una petita i bella joia que val la pena recuperar aquests dies per a convertir-la en un homenatge, o millor dit en un LGTBInatge a favor de totes aquelles Charys –protagonista del curt- que es rebel·len contra les heteronormativitats masclistes i patriarcals, plenes de prejudicis, valoracions i conductes que marginen i violenten les persones LGTBI. El crit de na Chary és un crit llibertador, a favor de la llibertat afectivo-sexual, d’identitat, expressió i orientació sexual. Visca la #LaChary.

 

¡Visca todes les Charys del món sencer i que… “En esta puta vida y pa’ dos días que vamos a vivir, que cada uno se coma lo que quiera mientras no moleste a nadie“.

 

Podeu veure el curtmetratge sencer > ver.elmundoentero.com i http://www.elhijolachary.com/  @quintanillaconq

#Stophomofobia  #visibilidadlgbt  #lgtbifobia   #LGTBI+   #Trans   #OrgullLGTBI2020   #Menorca

 

@menorcalgtbi  @llavedelarmario  @benamics  @FLGFamiliesLGTB  @fagc_catalunya   @ChrysallisAEFMT   #Diverxia   @sesfoneres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories