El nou centre d’hosteleria de Ciutadella no es pot retardar més

No Comments ACTIVITAT POLÍTICA,Més per Menorca,POST-IT (nota adhesiva),PSM-més per Menorca

 

Notícia d’avui al Diari Menorca

 

 

Costa d’entendre, la veritat. No reiteraré ara tot el procés d’acords –i desacords- i negociacions perquè el Govern de les Illes Balears assumís durant la passada legislatura el projecte de convertir l’antiga estació marítima del Port de Ciutadella en Centre Integrat d’Hosteleria. Però sí que recordaré que aquest era i és un compromís dels Acords per Menorca (2015-2019) que s’ha de complir, també en terminis. I el termini era que el projecte estaria acabat per al 2020 començar a funcionar, curs 2020-2021. Ara se’ns diu que no, i que les obres començaran el 2020, i per tant el centre s’obrirà l’any ¿? (data incerta). Diuen que s’han hagut de prioritzar altres projectes. Diuen. Costa d’entendre.
.
En qualsevol cas, caldria que el Govern donés una explicació al Consell de Menorca i a l’Ajuntament de Ciutadella, a l’IES M Cardona i als sectors turístic i educatiu. Era –i és- una aposta per la qualitat i per la qualificació. Era –i és- una aposta per seguir desenvolupament el model socioeconòmic menorquí, que vol ser competitiu –a força de qualitat i valor afegit-, redistributiu i sostenible. Veurem! però no baixem ni un bri l’exigència, perquè les urgències d’uns es fan massa vegades a costa de les necessitats dels altres, que desprès passen a ser, també, urgents.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories