ENDAVANT (Carta als adherits de MÉS per Menorca)

No Comments ACTIVITAT POLÍTICA,Més per Menorca,POST-IT (nota adhesiva),PSM-més per Menorca

 

 

 

Benvolgudes companyes / benvolguts companys;

M’adreç a tu simplement per a comunicar-te personalment que a partir del mes de setembre deixaré la coordinació general de MÉS per Menorca, tal com ja he anat anunciant des de fa alguns mesos. La renovació del càrrec es produirà, per decisió de l’Executiva actual, al Congrés del mes de febrer del 2020 amb l’elecció del conjunt dels membres de l’òrgan de direcció de MÉS per Menorca.

Aquests vuit anys com a diputat per Menorca al Parlament de les Illes Balears, i especialment aquests darrers quatre anys com a responsable del primer grup parlamentari de la història del menorquinisme polític, han estat molt intensos, laboriosos i apassionants. Igual d’apassionant ha estat també participar en la conversió de MÉS per Menorca de coalició electoral a partit polític, i poder ser el coordinador general de la nova formació menorquinista. Encara resta molt camí per recórrer, de consolidació orgànica del partit i de definició de les bases ideològiques de la Menorca que volem. El repte no és senzill, però és irrenunciable per a tots aquells que venim del qui “estima Menorca no la destrueix”.

Ara em toca fer una aturada, i toca també agrair – agrair-te – molt sincerament als adherits i votants de MÉS per Menorca, que van confiar en la meva persona per a dur a terme la tasca de representar i defensar els interessos de la gent de Menorca davant el Parlament i el Govern de les Illes Balears, i davant l’opinió pública en general. Me sent infinitament agraït i infinitament orgullós d’haver rebut la confiança de la gent, a la qual esper haver pogut respondre almenys parcialment.

Avui més que mai estic convençut de la necessitat que Menorca tengui una veu pròpia, insubornable i fidel, i amb autèntica vocació de servei públic, a les diferents institucions polítiques. Una veu que no calli davant els interessos i les consignes de les seus polítiques de Madrid, i que treballi perquè Menorca pugui ser cada dia més protagonista del seu futur: amb més autogovern, amb més capacitat per decidir i amb més benestar per a tothom. I en aquest sentit el meu compromís polític segueix sent a favor del menorquinisme de les persones, del paisatge i del país.

Res més idò. Gràcies i fins molt prest. I de nou reiniciam el mateix poema, “ara mateix enfilo aquesta agulla….”

Gràcies.

nel martí

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories