Més bufonades del cast@ Toni Camps

No Comments POST-IT (nota adhesiva),PSM-més per Menorca

Som conscient que els ciutadans estan farts de picabaralles entre polítics, així que seré breu i clar.

Amb la darrera resposta bufònica Camps fa passes enrere en les seves afirmacions falses. Ara resulta que sí que era jo qui feia classe l’any 2007, i 2008, i 2009, i 2010, i 2011, i açò em tranquil·litza molt. Ara resulta que era ell qui va començar les responsabilitats institucionals, com a regidor a l’Ajuntament de Ciutadella, quan jo encara feina classe, l’any 1995. Ara resulta que no és cert que jo he format part del Consell d’Administració de Sa Nostra, i que he cobrat “suculentes comissions”. Per contra, ara, inventa un Consell de Control que no ha existit mai a Sa Nostra, per evitar d’acceptar que l’únic real és una comissió amb les administracions de la CAIB, a la qual ell va donar suport, i de la qual la resta de càrrecs -del PP-, com l’ex regidora d’Es Castell, li podran donar comptes. I així una darrera l’altra. Açò, sí, cap referència a la voluntat d’assumir responsabilitats per les mentides difoses, i DIMITIR.

Quant a que jo tenc la capacitat de col·locar persones a les empreses del Govern s’ha de ser molt agosarat, sobretot si jo no form part d’aquest Govern. Però a més, deia Camps que aquesta persona no tenia coneixements en la matèria, posant de manifest que no sap de qui parla. L’única pretensió del bufó era implicar a qui després ha estat el meu “espòs”, déu ni do! (com si la meva vida fos la història de Ca na Chini)! Es veu que Camps està molt preocupat per la meva boda.

I finalment, Antoni Camps empeny terra perquè no es vegi la ( ), i parla de coses per amagar-ne d’altres. Efectivament, l’homofòbia no ve per la banda de la gestió pública o la política. Però és homofòbia insultar i/o avalar a qui insulta per degradar a qui no és heterosexual. Si Camps hagués dit d’una diputada que és una “fulana”, tothom (partits, mitjans de comunicació, xarxes,…) haguessin demanat la seva dimissió immediata; però ho va fer d’un diputat del PSM Més per Menorca i voldria ell que no passés res. “Degenerat” és la menys desagradable de totes les barbaritats que es van professar al seu blog (i que és la part que molts ciutadans desconeixen, i que m’he estalviat de reproduir, i que hauran de dirimir els jutjats), i Antoni Camps encana en fa exaltació. I si troba l’excusa les tornarà reproduir, perquè és la seva malaltia. Idò no!

En definitiva, ja vaig dir -i reafirm- que si Camps demostra, com ha dit i escrit, que jo vaig formar part del Consell d’Administració de Sa Nostra dimitiria, però que si és mentida ha de dimitir ell, per mentider i irresponsable.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories