Antoni Camps, el diputat bufó, ara també el meu biògraf no autoritzat (ni qualificat)

No Comments POST-IT (nota adhesiva),PSM-més per Menorca

De nou, Antoni Camps, el diputat bufó del Parlament de les Illes Balears d’aquesta legislatura, ha agafat les seves armes de matar (la mentida, l’odi,…) per, ara, escriure sobre jo. I no és ni de prop la primera vegada que ho fa. L’obsessió malaltissa de Camps cap a la meva persona (i la meva família, per a la qual em sap més greu), és de psicoanàlisi. Amb el seu nom o amb un dels seus enèsims pseudònims de covard m’ha dit –insultat, difamat, calumniat- de tot. De veritat, lector, autènticament de tot. No reproduiré les paraules d’aquests insults calumniosos perquè em dolen, i perquè la meva gent –família, amics i companys- no s’ho mereixen. Tanmateix alguna d’aquesta esbrufades bufòniques, gens innocent, forma part de la denúncia al Jutjat que prest o tard s’haurà de resoldre. Només vull deixar constància d’una evidència que la majoria coneixeu: l’origen, o com a mínim el principi actiu, d’aquesta dèria no és la política sinó l’homofòbia.

Ara, que la denúncia segueix el seu camí, Camps ataca per la via de la mentida biogràfica. El cast@ del PP s’ha reciclat en la seva malícia, i ara vol reinventar el meu passat, inventant fets que només existeixen en la seva bufònica i malaltissa ment. No m’entretindré a rebatre afirmacions com què les primàries de Més són un engany i estan cuinades (no serà que el PP és l’únic partit que no fa primàries?), o que vaig col•locar a una persona a l’IDI (que ell diu espòs, com si la meva vida fos la història de Ca na Chini) que no tenia coneixements en la matèria (es nota que no sap de qui parla), o que fa estona que no faig classe (exactament fa 3 anys i mig), o que estic alliberat des del 1999 (cosa que és falsa, però que de ser certa quedaria superada pel propi Camps o el president Tadeo que s’inicien com a regidors el 1995),…. etc., etc.

Del que sí parlaré amb un poc més de detall és del meu presumpte càrrec al Consell d’Administració de Sa Nostra, i li tornaré a dir clarament –al bufó mentider: si ell demostra que jo he estat membre d’un Consell d’Administració de Sa Nostra del qual he cobrat “suculentes dietes”, jo dimitiré de diputat; però si no és cert, li deman que dimiteix ell, per inconscient, mentider i irresponsable. Açò mateix ja ho vaig dir fa més de mig any, i encara esper resposta.

Tan absurt és tot plegat, el que ell planteja, que no recorda que el que vaig ser és membre d’una comissió de Sa Nostra en la qual hi havia representades les institucions de la CAIB, i jo hi vaig anar nomenat pel Consell de Menorca amb una designació aprovada per unanimitat pel plenari insular, del qual Camps formava part. O sia que, Antoni Camps va votar que jo representés al Consell en l’esmentada comissió, junt amb els representats del PP de molts municipis (Es Castell, per exemple), i ara ni ho recorda, ni sap de què parla.

Així que, desmemoriat exregidor, exconseller i diputat (quasi ex), implicat en el cas de l’Agència Balear de Notícies i en el cas de l’Associació Familiar Balear, autor de les llistes negres de docents,… si demostres que jo he estat membre del Consell d’Administració de Sa Nostra demà mateix dimitiré, sinó no és així qui ha de dimitir és el mentider.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories