D’absències i errades (a Sión Pons Fullana)

No Comments ACTIVITAT POLÍTICA,Crònica

Avui el diaris insulars publiquen la nota de premsa de la diputada del PP, Sión Pons Fullana, sobre una proposició no de llei perquè els malalts de les illes menors no hagin d’anticipar el pagament dels bitllets per desplaçar-se a l’hospital de Son Espases. La diputada emperò aprofita la nota de premsa per dir que jo no era a la Comissió de Salut, on es va debatre el tema. I té raó. Jo no hi era perquè no hi havia de ser. No som el titular d’aquesta comissió per al nostre Grup, tot i que efectivament encara que no sigui titular vaig a moltes comissions en les quals es debat alguna cosa que efecte directament a Menorca.

M’hagués agradat ser a aquest debat, però les possibilitats són les que són, i no puc ser per tot. I em sorprèn que la diputada hagi trobat a faltar tant la meva persona. En qualsevol cas sí que li vull dir que ha errat. Ha errat perquè no sap que no som membre de la Comissió de Salut. Ha errat perquè l’absència de la titular a la Comissió es produeix per un motiu sobrevingut que va fer impossible la seva substitució de darrera hora. Ha errat perquè amb les formes s’ha retratat la seva forma de fer política. Ha errat perquè utilitza un tema tan sensible com és el sofriment del malalt i les seves famílies per fer batelleta de partits. I ha errat perquè fa propostes al PP-Govern d’allò que el PP-partit ja hauria d’haver prioritzat i resolt. Si avui els malalts encara han de pagar els bitllets per a desplaçar-se a Mallorca és perquè el PP (partit i govern) han estat incapaços de solucionar-ho i de prioritzar-ho.

Senyora Sión Pons Fullana, en lloc de preocupar-se per jo i intentar desacreditar-me li deman que dediqui més temps a fer que els seus companys de partit en el govern compleixin amb els deures. D’aquesta forma no farà falta parlar més del tema.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories