Bloc terapèutic

3 Comment POST-IT (nota adhesiva)

 

N’Oscar Barber ( www.dinamicstudi.com ) és el creador artístic del meu bloc, i ara el guanyador del Premi BalearWeb 2008 en la categoria d’ Economia i Empresa amb el web www.binissaida.com. Durant les convocatòries anteriors n’Oscar ja havia obtingut varis reconeixements i premis. D’entre la multitud dels seus treballs web val la pena destacar per la seva actualitat el web dedicat a les festes de Sant Joan, www.santjoanweb.com.

El bloc www.nelmarti.cat també ha obtingut la consideració del jurat de BalearWeb en la categoria de blocs personals com a finalista, juntament amb el bloc guanyador de Benjamí Villoslada amb Bitassa a Lloure. Que quedi ben clar emperò: el mèrit és tot de n’Oscar. Felicitats idò, Òscar.

En tot cas, només em toca aprofitar la circumstància per a dir que no se on em portarà aquesta experiència virtual iniciada ara fa només mig any, ni si durarà molt de temps més. Per ara només sent que es compleix allò que diu Miquel Martí i Pol, i que tan bé recità Josep Maria Flotats en al disc de Lluís Llach: “Ara mateix enfilo aquesta agulla amb el fil d’un propòsit que no dic i que em poso a apedaçar”. Que ningú ho dubti, el bloc nelmarti.cat té sobretot una funció interna de tipus terapèutic, d’aprendre a apedaçar la pròpia vida. Ho deia en el post-it anterior, pens que la vida s’ha de viure no com una existència sinó com una construcció. A poc a poc, i amb minúscula, aprendre a apedaçar la vida.

 

3 thoughts on “Bloc terapèutic”

  1. Retroenllaç: Elena Vera
  2. Oscar ha dit:

    Gràcies Nel, la felicitació també ha de ser per tu que mantens i has sabut fer teu aquest espai que amb molt de gust vaig dissenyar-te. M’alegra que et sigui útil, endavant! Açò just acab de començar.

    Salut company!

  3. Roser ha dit:

    Enhorabona per sa part que te toca a tu Nel. Amb n’Oscar vam fer una aposta sobra avam quina de ses webs que havia presentat guanyaria algun premi, sa meva aposta va ser es teu bloc perquè crec que té un disseny espectacular, molt net i actual. Ara tenim es dilema avam si he guanyat s’aposta o no!!! sa web no va guanyar però va quedar finalista 😉

Comments are closed.

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories