Parlament Obert

Tu també ets diputat per Menorca. Participa de l’activitat de l’òrgan legislatiu i de control al Govern de les Illes Balears.

Aquestes i altres frases podrien servir de lema d’aquest espai “obert”. La intenció és ben clara:

1. Obrir la possibilitat als ciutadans d’expressar les seves preocupacions, opinions, reivindicacions, i traslladar-les al Parlament en forma d’acció o inicativa parlamentària.

2. Obrir la possibilitat a les entitats de Menorca de traslladar qüestions al Parlament. TOTES les preguntes o peticions que m’arribin de les entitats i associacions menorquines, en forma de pregunta escrita o sol·licitud d’informació, seran traslladades al Parlament.

3. Un espai obert és un espai obert, i per tant hi caben altres possibilitats. L’acció política és molt més que l’acció parlamentària, per tant “porta oberta” i “compromís amb Menorca”.

 

Emplena el següent formulari i contacta amb mi:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Copia el codi: captcha

Sobre l’autor

Benvingut al bloc personal de Nel Martí, un espai per a la reflexió i la comunicació. La columna vertebral del bloc és l’article breu, publicat de forma periòdica i sempre relacionat amb l’actualitat social, cultural o política. Més sobre l'autor

Arxius

Categories

Xarxes socials